برپایی جشنِ فراغت سه دور کلینیک حقوقی، تقدیر از محصلان ممتاز پوهنځی حقوق و اهدای تصدیق‌نامه به فارغا

پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون غالبِ هرات به مناسبت فراغت دانش‌آموخته‌گان کلینیک حقوقی، تقدیر از محصلان ممتاز این پوهنځی و اهدای تصدیق‌نامه به اشتراک‌کننده‌گان در کارگاه آموزشی «نقش طب عدلی در تأمین عدالت جزایی» با حضور هیئت ره‌بری، استادان پوهنځی حقوق، دانش‌آموخته‌گان و دانش‌جویان محفل با شکوهی را برپا نمود.
رفیع‌الله عظیمی، رئیس پوهنځی حقوق و علوم سیاسی دانش‌گاه غالب، چیکده‌یی از فعالیت‌ها و دست‌آوردهای این پوهنځی را برای اشتراک‌کننده‌گان در این محفل برشمرد و از برنامه‌‌های پیش‌ِ رو برای ارتقای ظرفیت دانش‌جویان این رشته و سهم‌گیری در انکشاف جامعه خبر داد.
 به گفتۀ آقای عظیمی، از سال 1395 تاکنون به تعداد 264 تن (آقایان و بانوان) از کلینیک حقوقی پوهنتون غالبِ هرات سند فراغت دریافت کردند و این کلینیک مساعدت‌های حقوقی رایگان را برای تعداد زیادی از افراد کم‌توان نیز انجام داده است.
عبدالناصر امینی، رئیس ارتباطات و امور فرهنگی پوهنتون غالب از دست‌‌آوردهای این پوهنتون (در بخش‌ طبابت، حقوق و  برنامه‌های نت‌وُرک) و ایجاد تسهیلات و فراهم‌آوری زمینۀ دانش‌اندوزی برای دانش‌جویان خبر داد.
دکتور احمدشاه مشفق، نمایندۀ طب عدلی هرات، در مورد پیشینه، جای‌گاه و نقش طب عدلی برای تأمین عدالت جزایی معلومات داد و با پوهنتون غالب اعلام هم‌کاری نمود.
پوهاند محمدناصر ره‌یاب، رئیس پوهتنون غالب، به‌عنوان حسن اختتام این محفل، جای‌گاه و نیاز شدید مسلک حقوق را در جامعۀ انسانی بیان نمود و محصلان را به دانش‌اندوزی در حوزۀ کاری‌ شان توصیه کرد.
  در پایان این محفل برای محصلان ممتاز، فارغان سه دور کلینیک حقوقی و کارگاه آموزشیِ «نقش طب عدلی در تأمین عدالت جزایی» تقدیر و تصدیق‌نامه اهدا شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شنبه، ۱۲ قوس ۱۴۰۱