برگزاری کارگاه آموزشی «تهیۀ کتاب درسی، بر اساس اهداف آموزشی» برای استادان پوهنتون غالب

مرکز انکشاف مسلکی استادان پوهنتون غالبِ هرات، جهت رشد کیفی و دست‌یابی به منابع درسی خودی و دسته‌اول این پوهنتون، کارگاه آموزشی «تهیۀ کتاب درسی، بر اساس اهداف آموزشی» را برگزار نمود.
پوهاند نجیب‌الله فریور، مشاور عمومی پوهنتون غالبِ هرات، که ارائۀ کارگاه را به دوش داشت، هدف از این برنامه را آشنایی استادان به ساختار، اهداف و چه‌گونه‌گی ارزیابی کتاب درسی بیان نمود.
به گفتۀ پوهاند نجیب‌الله فریور، تألیف کتاب درسی به خاطر شرایط خاص، داشتن‌ِ رتبۀ علمی بالایی می‌طلبد، اما راه‌اندازی چنین برنامه‌هایی زمینه را برای تألیفات کتاب درسی فراهم می‌سازد.
به گفتۀ پوهاند فریور: پوهنتون غالب به بهبود وضعیت علمی‌ - آموزشی از طریق برگزاری برنامه‌های آموزشی در بخش‌های گوناگون توجه دارد؛ و این سومین‌مرحله است که معیارهای ترتیب کتاب درسی را برای استادان این پوهنتون آموزش داده و برای رفع نیازمندی‌‌های جامعه و بازار و تربیۀ دانش‌جویان فعال در تمام دوره‌های آموزشی و کاری تلاش می‌کند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
 دو‌شنبه، 13 سرطان 1401