بازدید دانش‌آموزان نخبۀ مکتب دانش‌خواهان غالب از بخش‌های گوناگون پوهنتون غالبِ هرات

گروهی از نخبه‌گان مکتب دانش‌خواهان غالب، جهت افزایش داشته‌های علمی‌شان با راه‌اندازی برنامۀ ‌علمی از بخش‌های عمدۀ پوهنتون غالب دیدن کردند.
پوهاند محمد ناصر ره‌یاب، رئیس پوهنتون غالب در نشستِ تعارفی با این دانش‌آموزان، ایشان را به تلاش، آینده‌نگری سالم، دست‌رسی در عالی‌ترین مدارج علمی و احراز ‌در مقام‌های بلند اجتماعی و دولت‌داری تشویق نمود.
در این نشستِ تعارفی، سه تن از دانش‌آموزان نخبه با قرائت آیاتی از قرآن‌کریم و دکلمۀ اشعار، اشتیاق و حسن‌ِ نیت خویش را نسبت به دانش‌اندوزی و ادامۀ مسیر کسب دانش‌ و فرهنگ، ابراز داشتند.
در پیوند به دکلمۀ اشعار دانش‌آموزان در این نشست، پیرامون ادای درست واژه‌ها، بیان لهجۀ معیاری در ادبیات، از سوی رئیس پوهنتون غالب مطالبِ انگیزشی مطرح گردید.
عبدالمتین خوشبین، مدیر مکتب دانش‌خواهان غالب، هدف از راه‌اندزی این برنامه را  ایجاد انگیزه برای دانش‌آموزان و دریافت شناختِ بیش‌تر دانش‌آموزان از واحدهای پوهنتون ونحوۀ‌ کارکرد در نهاد علمی بیان کرد.
دانش‌آموزان نخبۀ این مکتب در این برنامۀ علمی‌شان از جریان اجرای محکمۀ تمثیلی، کتاب‌خانۀ مرکزی پوهنتون، لابراتوار اناتومی پوهنځی طب و کلینیک دندان غالب دیدن کردند.
پس از ارزیابی‌های ربع‌ِ اول سال تعلیمی 1401، تعدادی از دانش‌آموزانِ پسر مکتب دانش‌خوهان غالب به عنوان نخبه انتخاب شدند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پنج‌شنبه، 9 سرطان 1401