برگزاری نشست علمی "نقش و تأثیرگزاری مسجد در عصر تکنالوژی" در پوهنتون غالبِ هرات

نشست علمی نقش و تأثیرگزاری مسجد در عصر تکنالوژی" عنوان همایشی بود که پس از ظهر امروز در تالار همایش‌های پوهنتون غالب برگزار شد.

این نشست با تلاوت آیات پاک الهی شروع و گرداننده‌گی برنامه را دکتور بصیراحمد مبصّر کادر علمی دانشگاه غالب برعهده داشت.

پوهاند محمد ناصر رَه‌یاب رییس پوهنتون غالبِ هرات، نخستین سخن‌ران همایش، در مورد رابطه میان دین، تکنالوژی و اعجاز علمی قرآن صحبت نموده، وی علاوه نمود که بر اساس تاریخ؛ بزرگترین علمای جهان در بخش‌های مختلف از جمله ریاضی، نجوم؛ فزیک، طبابت و دیگر علوم مسلمانان پیشتاز بوده اند و آثار علمی از آنان باقی‌مانده که در دانشگاه‌های معتبر جهان تشریح و واکاوی می‌شوند.

سپس مولوی اسدالله متوکل، به نماینده‌گی از ریاست حج و اوقاف ولایت هرات، پیام رییس این اداره را به حضار رسانده و در صحبت‌های خود روی نکتهء جایگاه اصلی مسجد و نهضت‌های بزرگ که برخواسته از مسجد می‌باشد، انگشت گذاشته و به بحث گرفت.

سومین و آخرین مرحله تحلیلِ نقش و اثرگزاری مساجد در میان جامعه امروزی بود که آقای عبدالناصر امینی، معاون تحقیقات علمی و ارتباطات پوهنتون غالبِ هرات، این بحث را به دست گرفته و برای اشتراک کننده‌گان نیازها، اهداف و راه‌های اثرپذیری جامعه از مسجد در عصر تکنالوژی را وضاحت داد.

ـــــــــــــــــــــــــــــــ

یک‌شنبه، 19 جدی 1400