اهدای 100 بستهٔ عیدانه به کودکان کار و نیازمندان از سوی شورای دانش‌جویان پوهنتون غالب

شورای دانش‌جویانِ پوهنتون غالبِ هرات، در راستای فعالیت‌های اجتماعی شان، 100 بستهٔ عیدانه را، دیروز ، سه‌شنبه، 21 ثور 1400، برای صد تن از کودکان کار و نیازمندان توزیع نمودند.
ـــــــــ
چهارشنبه، 22 ثور 1400
آمریت امور فرهنگی، نشرات و آگاهی عامهٔ پوهنتون غالبِ هرات

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
متن شورای دانش‌جویی پوهنځی کمپیوترساینس:

???????

❇️   ختم برنامهٔ  "تداوم‌ مهربانی"  ❇️

???????

محصلان گرامی سلام و وقت شما بخیر!

چنان‌که در جریان هستید، شورای‌ محصلان پوهنځی کمپیوترساینس با پیش‌نهاد‌نمودن طرح برنامهٔ "تداوم مهربانی" به کمیتهٔ فرهنگی پوهنتون غالب هرات، توانست اجرای این برنامه را با هم‌کاری ریاست پوهنتون غالب و محصلان آغاز و  اجرا نماید.
در‌نتیجه اتحادیهٔ / شورای محصلان پوهنتون غالب هرات، امروز سه شنبه، تاریخ ۱۴۰۰/۲/۲۱ بعد از جمع‌آوری کمک‌های نقدی‌یی که از سوی محصلان و ریاست این پوهنتون، برای اجرای برنامهٔ  "تداوم مهربانى" اهدا گردیده بود، مقداری میوهٔ خشک و شیرینی خریداری نموده و منحیث تحفه و شیرینی عید به کودکان کار و افراد مستمند، شهر هرات توضیع نمودند.

قابل یاد آوری است که خریداری، بسته‌بندی و توزیع این مواد توسط نماینده‌گان اتحادیهٔ محصلان هر یک‌ سیدمحمد یونس "عزیزی"، بشیر احمد "احمدیار" ، محمد "هروی" و نظارت کمیتهٔ فرهنگی پوهنځی کمپیوترساینس صورت گرفته است.

در اخیر جای دارد، که از تمامی کسانی که در اجرای این برنامه سهیم بودند، ابراز امتنان‌ و قدردانی نماییم!
اجرکم عندالله...
??